Magyar Ă©telek

Egyéb







Konyakos grillcsirke

A csirkét illatos olajba helyezzük néhány órára. Ezt úgy készítjük, hogy az olajba egy kanál rozmaringlevelet áztatunk előzőleg néhány nappal. Sütés előtt kiemeljük az olajból, megsózzuk, borsozzuk, és grillsütőben vagy faszénparázs fölött rostélyon megsütjük. Közben kenegetjük az illatos olajjal. Amikor már szép pirosra sült, meglocsolgatjuk vagy kenegetjük egy pohárka konyakkal, és forrón tálaljuk.

Hozzávalók:
- 1 db csirke
- 3-4 dl olaj
- 1 kiskanál rozmaringlevél
- 3 cl konyak.
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2011-04-06



 21 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 718610