Magyar Ă©telek

Egyéb







Magyaros kolbászkák

A húsokat megdaráljuk, összegyúrjuk a fűszerekkel, és 48 óráig hideg helyen pihentetjük. Sütés előtt 1/2 órával hozzákeverünk 1/2 dkg sütőport és kb. 1 dl vizet. Alaposan összegyúrjuk, rudacskákat formálunk belőle, és roston kisütjük.

Hozzávalók:
- 70 dkg sertésdagadó
- 30 dkg sertéslapocka
- 10 dkg füstölt szalonna
- 3 gerezd fokhagyma
- 6 g bors
- 6 g majoránna
- 2 dkg sĂł
- 1/2 dkg sütőpor
- mozsárban összezúzott 3 db erős paprika (vagy apróra vágott zöldpaprika)

A közzététel dátuma: 2011-04-08



 23 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 718676