Magyar Ă©telek

Egyéb







Nádudvari paprikás hús

A vajat elkeverjük az apróra vágott petrezselyemmel, a karikára vágott hagymával, a citromlével, a ketchuppal, sóval, borssal, paprikával. A húst ráfektetjük egy megfelelő nagyságú fóliadarabra, és minden oldalát megkenjük a fenti keverékkel. A fóliát Összecsavarjuk, és két végén átszúrjuk a nyársat. Ezután a fóliát a nyárstűre szorosan rácsavarjuk mindkét végén. Sütési ideje kb. 50 perc.

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 10 dkg vaj
- 1 csomĂł petrezselyem
- 1 csomó zöldhagyma
- 1 kanál citromlé
- 1/2 kanál ketchup
- sĂł, paprika, bors

A közzététel dátuma: 2011-04-14



 28 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 700914