Magyar Ă©telek

Egyéb







Nyárson sült csirkemell szeletek

A csirkemelleket kicsontozzuk, és egyforma kis szeletekre vagdaljuk. Megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk. Hasonló nagyságú paradicsom-, paprikaszeleteket készítünk elő, valamint karikára vágott vöröshagymát. Az anyagokat váltogatva hurkapálcára fűzzük, és egy kevés olajjal megkenegetjük. A tepsibe egy kevés vizet teszünk, a tepsi szélére támasztjuk a nyársra húzott pecsenyét, és forró sütőben pirosra sütjük. Süthetjük grillezve is.

Hozzávalók:
- 4 csirkemell
- 1 kanál liszt
- 1 kiskanál pirospaprika
- 2 db paradicsompaprika
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál olaj
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2011-04-15



 30 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 708877