Magyar Ă©telek

Egyéb







Nyárson sült karaj

A karajt a babérlevéllel, az őrölt köménymaggal, hagyma- és citromszeletekkel, olajjal egy napig pácoljuk hideg helyen. A paradicsompürét, ecetet, olajat, cukrot, sót és a paprikát összekeverjük, és egy üvegbe töltjük. A szabadban való grillezéshez nyársra tűzzük a karajt, megkötjük, és só nélkül kb. 1 1/2 óráig lassú tűzön sütjük. Az utolsó félórában a húst megkenjük az előkészített mártással. Gombakörettel tálaljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg sertéskaraj csont nélkül
- 1/2 fej hagyma
- 1/2 citrom
- 2 evőkanál olaj
- 1/2 tubus sűrített paradicsom
- 2 evőkanál ecet
- 1 evőkanál olaj
- 2 kávéskanál cukor
- só, paprika, babérlevél, köménymag, majoránna, bors, fokhagyma

A közzététel dátuma: 2011-04-16



 31 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 700975