Magyar Ă©telek

Egyéb







Pácolt báránycomb

A combot a hagymával, babérlevéllel, olajjal, sóval és borssal elkeverjük, és kb. 2 óra hosszat állni hagyjuk. A húsdarabokat a paprikacsíkokkal és hagymaszeletekkel 4 nyársra húzzuk és grillezzük. Rizzsel és vegyes salátával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 75 dkg báránycomb 3 cm-es kockákra vágva
- 1 db nagy hagyma finomra vágva
- 3 db babérlevél
- 5 evőkanál olaj
- 1 kávéskanál só
- 1 kanálhegynyi erős bors
- 2 db pirospaprika csíkokra vágva
- 1 db hagyma szeletekre vágva

A közzététel dátuma: 2011-04-22



 34 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 718637