Magyar Ă©telek

Egyéb







Pácolt csirke

A csirkehúst feldaraboljuk, a mellett kicsontozzuk. Tálba rakjuk, ráöntjük a fűszeres pácot, letakarjuk és hűtőszekrénybe tesszük. Időnként megforgatjuk, hogy az ízek jól átjárják. Egy napig a hűtőbe pihentetjük, másnap húsvillára tűzzük s parázs felett, a páccal időnként kenegetve ropogós pirosra sütjük.

Hozzávalók:
- 1 kg csirkehĂşs (comb Ă©s mell)
- 1 dl citromlé
- 1,5 dl olaj
- 1 evőkanál ecet
- 1 dl paradicsomlé
- 1 db tyĂşk hĂşsleveskocka
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kis- kanál majoránna
- sĂł

A közzététel dátuma: 2011-04-23



 35 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 732458