Magyar Ă©telek

Egyéb







Pácolt nyárs

Az előírt anyagokat, fűszereket alaposan összekeverjük, és a kétujjnyis darabokra vágott húst ebben a pácban pihentetjük egy hétig hideg helyen (hűtőben). Közben a húsdarabokat többször megforgatjuk. Sütés előtt a húsról lecsurgatjuk a páclevet, a húst nyárssütőre vagy hurkapálcikára szúrjuk, és roston, vagy a sütőtepsi peremére támasztva megsütjük. Salátát, burgonyapürét adjunk hozzá.

Hozzávalók:
- 70 dkg marhahús (Stefánia)
- 1 fej reszelt hagyma
- 1 evőkanál torma
- 1 kiskanál mustár
- 1 kis- kanál ecet
- törött bors, só, olaj

A közzététel dátuma: 2011-04-24



 36 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 708930