Magyar Ă©telek

Egyéb







Pálinkás nyárs

A paprikát 4 felé vágjuk, kimagozzuk és 3 cm-es darabokra vágjuk; felkarikázzuk a kolbászt is, majd nyársra osztjuk. Az olajat a pálinkával egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és a nyársakat jól megöntözzük vele úgy, hogy 2-3 órán át itatjuk a szósszal. A nyársakat ezután kb. 5 percig sütjük. Burgonyasalátával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 2 db zöldpaprika
- 3 pár kolbász
- 2 kanál olaj
- 2 evőkanál pálinka
- 1 gerezd fokhagyma

A közzététel dátuma: 2011-04-25



 37 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 708863