Pecsenyeszendvics, Ănyenc mĂłdra
A húsokat kisebb szeletekre vágjuk. 2
sertĂ©shĂşs közĂ© teszĂĽnk 1 szelet bĂ©lszĂnt, Ă©s 1 szelet májat. MegsĂłzzuk,
megborsozzuk, majd paprikás olvasztott zsĂrral kenegetve,
faszénparázson lassan megsütjük.
HozzávalĂłk: - 50 dkg sertĂ©s tarja - 25 dkg marha bĂ©lszĂn - 25 dkg sertĂ©smáj (esetleg csirkemáj) - 15 dkg fĂĽstölt szalonna - 6 dkg zsĂr - 1 kiskanál pirospaprika - sĂł, törött bors
A közzététel dátuma: 2011-04-27
|
Összesen: 76 db
|
|
Grillételek és rostonsültek
|
|