Magyar Ă©telek

Egyéb







RablĂłhĂşs

A májból, a kolbászból és a húsból kisebb érmécskéket vágunk, borssal, majoránnával és mustárral kenjük meg őket. Hasonló érmécskéket vágunk a szalonnából és a hagymából is. A gombafejeket megmossuk. Ezután rablóhússzerűen váltakozva nyársra szúrjuk a húsféléket, a hagymát, gombát és szalonnát. Úgy osztjuk el, hogy négy egyforma kis rablóhúst nyerjünk. Olajjal megpermetezzük, és hűtőbe tesszük a sütés kezdetéig. Megsózzuk, olvasztott zsírba mártott kenőtollal vékonyan megkenjük, és előhevített rostélyon forgatva piros-ropogósra és puhára sütjük. Azonnal forrón tálaljuk, külön tálkán adva hozzá az ecetes, olajos sült paprikát.

Hozzávalók:
- 30 dkg sertésmáj
- 30 dkg sertéshús
- 30 dkg lángolt kolbász
- 10 dkg szalonna
- 20 dkg gomba
- 20 dkg hagyma (kicsi)
- só, bors, majoránna, mustár, olaj, zsír a sütéshez

A közzététel dátuma: 2011-04-30



 45 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 718809