Magyar Ă©telek

Egyéb







Rablóhús nyárson

A különféle anyagokat négy egyenlő részre osztjuk, vékony szeletekre vágva (kb. 4 cm-es szeletkékre). Sózzuk, megborsozzuk, majd kb. 15 cm hosszú hurkapálcikákra fűzzük. A marhahús mellé szalonna, utána hagyma következzék. A két végén gombafejjel fejezzük be. Megszórjuk liszttel, és parázson, vagy forró, bő olajban pirosra sütjük. Hasábburgonyával és vegyes salátával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 25 dkg szűzpecsenye
- 25 dkg marhabélszín
- 20 dkg sertésmáj
- 15 dkg füstöltszalonna
- 3 fej vöröshagyma
- 15 dkg kolbász
- 15 dkg gombafej
- 3 dl olaj
- sĂł, bors, liszt

A közzététel dátuma: 2011-05-01



 46 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 731997