Magyar Ă©telek

Egyéb







Roston sült hátszínszeletek

A hátszínt vágjuk két, kb. 40 dkg-os darabra. Megsózzuk, borsozzuk, 30 percig olajban hagyjuk állni. Ezután rostra tesszük, és 20 percig sütjük. Vigyázzunk arra, hogy csak egyszer fordítsuk meg, tehát egy-egy oldalát 10-10 percig fordítsuk a parázs felé. Fehér borban főzzük meg a póréhagymát, utána forraljuk hozzá a bor további 3/4 részét. Tegyük bele a vajat, sózzuk meg, és öntsük a megsült szeletekre. Burgonyakörítéssel tálaljuk.

Hozzávalók:
- 80 dkg puha hátszín
- 3 dl fehér bor
- 3-4 póréhagyma
- 4 dkg vaj
- sĂł, bors, olaj

A közzététel dátuma: 2011-05-08



 53 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 700940