Magyar Ă©telek

Egyéb







Töltöttcsirke parázson

A csirkék hasüregét megsózzuk, bedörzsöljük szerecsendióval, vajjal. A darált füstölt húst elkeverjük töröttborrsal, a reszelt sajttal, egy kiskanál tejföllel és egy kevés reszelt szerecsendióval. Ezt a tölteléket a csirkék bőre alá töltjük, ezután kívülről is bedörzsöljük vajjal, alufóliába csomagoljuk, és forró sütőben (vagy szabadban) 40-50 percig sütjük. Lebontjuk róluk a fóliát, és végül szép pirosra sütjük.

Hozzávalók:
- 2 db csirke
- 15 dkg darált főtt füstölt tarja
- 15 dkg reszelt sajt
- 5 dkg vaj
- egy kiskanál tejföl
- só, törött bors, reszelt szerecsendió

A közzététel dátuma: 2011-05-20



 68 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 708905