Magyar Ă©telek

Egyéb







Tűzdelt szűzpecsenye

A húst vékonyan kétszer bevágjuk, hogy egy széles szeletet nyerjünk. Egy kicsit kiverjük, ellapítjuk, majd a szalonnát, sonkát, uborkát, sajtot hosszú csíkokra vágva ráhelyezzük. Felcsavarjuk, illetve behajtjuk, és hústűkkel összetűzzük. (Belülről egy kevés fokhagymával is megkenhetjük.) Forró olajban megforgatjuk, vagy roston megsütjük. Kolbászhússal is lehet tölteni.

Hozzávalók:
- 70 dkg szűzpecsenye
- 10 dkg füstölt szalonna
- 10 dkg sonka
- 10 dkg savanyĂş uborka
- 10 dkg füstölt sajt
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2011-05-24



 71 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 708936