Magyar Ă©telek

Egyéb







Tűzdelt máj

Az egyenletes szeletekre vágott májat megtűzdeljük szalonnával, megborsozzuk, egy kevés kakukkfűvel, majoránnával és paprikával fűszerezzük, és egy csöpp mustárral megkenjük. Sütésig hűtőbe tesszük. Megsózzuk, és olvasztott zsírba mártott kenőtollal egész vékonyan megkenve, előhevített rostélyon mindkét oldalukat megpirítjuk. Azonnal, forrón tálaljuk, külön tálkában adva hozzá a fejes salátát.

Hozzávalók:
- 80 dkg sertésmáj
- 10 dkg szalonna
- só, törött bors, majoránna, kakukkfű, paprika, mustár, zsír a sütéshez

A közzététel dátuma: 2011-05-26



 70 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 718683