Magyar Ă©telek

Egyéb







Vagdalt rablĂłpecsenye

A darált sertéshúst összegyúrjuk a nyers tojással, a reszelt vöröshagymával, sóval meg törött borssal, és vizes kézzel kis gömböket formálunk belőle. Hosszú hústűre vagy hurkapálcikára egymás mellé felszúrunk egy húsgombócot, egy szelet vöröshagymát, egy darabka virslit, ismét vöröshagymaszeletet, és ezt addig váltogatjuk, míg a hozzávalókból tart. Az így elkészített nyársakat hideg olajban megforgatjuk, majd egy te két szélére támasztva - hogy a hozzávalók ne érje a tepsi aljára - forró sütőben megsütjük. (Nyár a szabadban parázson, roston süthetjük a rablópecsenyét.)

Hozzávalók:
- 40 dkg sertéshús
- 1 db tojás
- 1 kiskanál vöröshagyma
- 4 fej vöröshagyma
- 4 db virsli
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2011-05-28



 73 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 733053