Magyar Ă©telek

Egyéb







Vagdalthús rostélyon

A húsokat finom tárcsájú húsdarálón négyszer meg daráljuk, hogy teljesen pépszerű legyen. Egy kávé kanál szódabikarbónát egy kevés vízben feloldunk, t jól összedolgozzuk a hússal. Egy negyedóráig álli hagyjuk. Közben egy kevés zsírban megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát és finomra vágott petrezselymet. Ezt is belekeverjük majd roston megsütjük.

Hozzávalók:
- 30 dkg marhahĂşs
- 20 dkg sertésdagadó
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 dkg liszt
- törött bors, kakukkfű, hagyma, majoránna, szódabikarbóna zsír a sütéshez, zöldpetrezselyem

A közzététel dátuma: 2011-05-29



 74 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 718664