Magyar Ă©telek

Egyéb







Borban sĂĽlt hagyma

A hagymák barna héját lehántjuk, és a közepüket egyszer bevágjuk, de csak annyira, hogy a hagyma szét ne essen. Ebbe a vágásba egy-egy szelet szalonnát csúsztatunk be, és fogpiszkálóval átszúrjuk, hogy ne nyíljon szét. Az így megtűzdelt hagymákat kizsírozott tűzálló tálra rakjuk, aláöntjük a bort, és sütőben, alsó lángon i addig sütjük, míg a hagyma belül meg nem puhul. Ekkor felső lángon ropogósra sütjük. Sült húshoz kitűnő körítés.

Hozzávalók:
- 1 pohár fehérbor
- kisebb, egyforma vöröshagymák
- füstölt szalonna

A közzététel dátuma: 2011-07-15



 3 

Összesen: 39 db




Magyar Ă©telek
Köretek


Látogatók száma: 708760