Magyar Ă©telek

Egyéb







BorĂ­tott burgonya

A burgonyát héjával, sós vízben megfőzzük, meghámozzuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát is lereszeljük, kevés zsírban megpároljuk, majd a burgonyához keverjük. Teflon serpenyőt megzsírozunk belenyomkodjuk a burgonya felét, jól megpirítjuk (rózsaszínűre), majd óvatosan megfordítjuk, vagy egy másik zsírozott serpenyőt borítunk rá és megfordítjuk, és a másik oldalát ismét megpirítjuk, ugyanígy készítjük el a burgonya maradék részét is.

Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- 1 db kisebb vöröshagyma
- 5 kdg zsĂ­r
- sĂł

A közzététel dátuma: 2011-07-16



 4 

Összesen: 39 db




Magyar Ă©telek
Köretek


Látogatók száma: 718981