Magyar Ă©telek

Egyéb







Gombás rizs

A vízben párolt rizst leszűrjük, s a következőképpen keverjük el a gombával. 10 dkg gombát vékony szeletekre vágunk s a vajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a zöldpetrezselymet, megsózzuk, megborsozzuk és leszűrt, leöblített rizzsel elkeverjük. Fedő alatt a sütőben puhára pároljuk. Ezután vízzel kiöblített formába rakjuk és sütőben átmelegítjük. Reszelt sajttal meghintve tálaljuk.

Hozzávalók:
- 15 dkg rizs
- 10 dkg gomba
- 5 dkg vaj
- 1 evőkanál zöldpetrezselyem
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2011-07-23



 11 

Összesen: 39 db




Magyar Ă©telek
Köretek


Látogatók száma: 702464