Magyar Ă©telek

Egyéb







Kelkáposzta köret

A kelkáposztát alaposan megtisztítjuk, jól megmossuk és feldaraboljuk. Sós vízben néhány percig főzzük. Ezután leszűrjük, hideg vízben leöblítjük és jól lecsurgatjuk. A finomra vágott vöröshagymát, kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a káposztát, a zúzott köménymagot, törött borsot és még 10-12 percig pároljuk. A tojássárgáját elkeverjük a tejföllel és ráöntjük a káposztára. Melegen tálaljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg kelkáposzta
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl tejföl
- 1 db tojás sárgája
- olaj, só, bors, köménymag

A közzététel dátuma: 2011-07-29



 17 

Összesen: 39 db




Magyar Ă©telek
Köretek


Látogatók száma: 731881