Magyar Ă©telek

Egyéb







Nyirádi burgonya

A mokkacukor nagyságúra vágott tisztított nyers burgonyát kb. fél óráig hideg vízben áztatjuk. Azután egy serpenyőben, kisujjnyi zsírt füstölésig hevítünk. A burgonyát szűrővel kiemeljük, alaposan lecsurgatjuk, tiszta konyharuhára tesszük és jól leszárítjuk. A forró zsírra téve, néhányszor megforgatjuk, s ha a burgonya kezd pirulni, lefedjük. Csak akkor sózzuk meg, ha már puha. így a burgonya nagyon hamar, kb. 10 perc alatt elkészül és újburgonyaízű lesz, mert nem lett vízben kifőzve. Igen sok húsétel mellé adhatjuk ezt a nagyszerű körítést.

A közzététel dátuma: 2011-08-01



 20 

Összesen: 39 db




Magyar Ă©telek
Köretek


Látogatók száma: 719003