Magyar ételek

Egyéb







T√ļr√≥gomb√≥c

A t√ļr√≥t szit√°n √°tt√∂rj√ľk, hozz√°adunk 3 eg√©sz toj√°st, kev√©s s√≥t, egy poh√°r b√ļzadar√°t, √©s j√≥l √∂sszegy√ļrjuk. Ezut√°n n√©h√°ny √≥r√°ig pihentetj√ľk, hogy a b√ļzadara j√≥l megduzzadjon. A fŇĎz√©sn√©l vizes k√©zzel gomb√≥cokat form√°lunk belŇĎle √©s s√≥s v√≠zben kifŇĎzz√ľk. Egy kev√©s olajon megpir√≠tjuk a zsemlemorzs√°t √©s a j√≥l kifŇĎz√∂tt gomb√≥cokat szŇĪrŇĎkan√°llal kiszedve, lecsepegtetve, erre szedj√ľk. √Ėsszer√°zzuk √©s forr√≥n t√°laljuk. Ha kaprot kever√ľnk az anyag√°ba, kitŇĪnŇĎ k√∂r√≠t√©st kapunk, ha pedig nem forgatjuk zsemlemorzs√°ba, t√°lra szedj√ľk √©s le√∂ntj√ľk forr√≥ vajas tejf√∂llel √©s csak a tetej√©re sz√≥runk kev√©s pir√≠tott zsemlemorzs√°t (esetleg porcukrot).

Hozzávalók:
- 50 dkg teh√©nt√ļr√≥
- 3 db toj√°s
- 2 dl b√ļzadara
- só, olaj

A közzététel dátuma: 2011-08-14



 33 

Összesen: 39 db




Magyar ételek
Köretek


Látogatók száma: 731872