Magyar Ă©telek

Egyéb







Vajas kelbimbĂł

A megtisztított kelbimbókat sós vízben - amelybe egy késhegynyi szódabikarbónát teszünk, így marad szép friss a kel színe - csaknem puhára főzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük. Kis lábasba téve ráöntjük az erős húslevest (pl. 1 leveskockából), és 5 dkg vajat adunk hozzá, majd enyhén sózva és borsozva puhára pároljuk. Sültekhez vagy hideg felvágotthoz (sonka, párizsi, füstölt nyelv) is kitűnő körítés.

Hozzávalók:
- 30 dkg kelbimbĂł
- 1 dl hĂşsleves
- 5 dkg vaj
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2011-08-15



 34 

Összesen: 39 db




Magyar Ă©telek
Köretek


Látogatók száma: 718960