Magyar Ă©telek

Egyéb







Brassói karfiolsaláta

Az összes fűszereket feltesszük kb. 3 dl vízben főni, hozzáadjuk az olajat is. Ha már felére befőtt, beletesszük a karfiolt, és fedő alatt félig puhára főzzük ebben a fűszeres lében. Saját levében hagyjuk lehűlni. Tálra szedjük, levével enyhén meglocsolva, olajjal megcsöpögtetve, petrezselyemmel és metélőhagymával megszórva tálaljuk. Tárkonyecettel ízesítjük.

Hozzávalók:
- 80 dkg tisztĂ­tott karfiol
- 1 db citrom leve és egy kevés héja
- 1 dl olaj, tárkonyecet
- só, bors, babérlevél, kakukkfű, zöldpetrezselyem, kapor, zeller zöldje, metélőhagyma

A közzététel dátuma: 2011-08-27



 7 

Összesen: 93 db




Magyar Ă©telek
Saláták


Látogatók száma: 709786