Magyar Ă©telek

Egyéb







Burgonyasaláta zellermártással

A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, kis kockákra vágjuk és tálra rakjuk. A zellert meghámozzuk, fölszeleteljük, sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és áttörjük. Az áttört zellert összekeverjük mustárral, citromlével, olajjal, sóval és reszelt vöröshagymával, tejföllel gazdagítjuk, majd ráöntjük a kihűlt burgonyára. Egy-két órai állás után fogyasztható.

Hozzávalók:
- 60 dkg burgonya
- 2 db zeller
- 1 dl tejföl
- 1 fej vöröshagyma
- mustár, citromlé, olaj, só

A közzététel dátuma: 2011-08-30



 10 

Összesen: 93 db




Magyar Ă©telek
Saláták


Látogatók száma: 709814