|
Citromos karfiolsaláta
A félig megfőzött karfiolt rózsáira
szedjĂĽk, lecsöpögtetjĂĽk. Egy kevĂ©s olajban a hagymát megpirĂtjuk,
hozzátesszük a paradicsompürét, fokhagymát, babérlevelet, valamennyi
fűszert és a bort. Egy kevés citromhéjat és citromlevet is teszünk bele,
majd a karfiolt és megfőzzük. Lehűtve, zöldpetrezselyemmel meghintve
tálaljuk.
HozzávalĂłk: - 80 dkg tisztĂtott karfiol - 1,5 dl paradicsompĂĽrĂ© - 1 db citrom - 1 dl olaj - 1 dl fehĂ©rbor - sĂł, bors, reszelt hagyma, fokhagyma, babĂ©rlevĂ©l, bazsalikom, kakukkfű
A közzététel dátuma: 2011-09-04
|
Összesen: 93 db
|
|
|
|