Magyar Ă©telek

Egyéb







Citromos karfiolsaláta

A félig megfőzött karfiolt rózsáira szedjük, lecsöpögtetjük. Egy kevés olajban a hagymát megpirítjuk, hozzátesszük a paradicsompürét, fokhagymát, babérlevelet, valamennyi fűszert és a bort. Egy kevés citromhéjat és citromlevet is teszünk bele, majd a karfiolt és megfőzzük. Lehűtve, zöldpetrezselyemmel meghintve tálaljuk.

Hozzávalók:
- 80 dkg tisztĂ­tott karfiol
- 1,5 dl paradicsompüré
- 1 db citrom
- 1 dl olaj
- 1 dl fehérbor
- só, bors, reszelt hagyma, fokhagyma, babérlevél, bazsalikom, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2011-09-04



 15 

Összesen: 93 db




Magyar Ă©telek
Saláták


Látogatók száma: 709813