Magyar Ă©telek

Egyéb







Hegyaljai saláta

A salátát leveleire szedve alaposan megmossuk, tiszta ruhán megszárítjuk, majd ujjnyi széles csíkokra vágjuk. Elkeverjük a mustárt, ecetet, olajat, cukrot, sót. A gombát, a paradicsomot, paprikát, tojást, retket fölszeleteljük, a szőlőt leszemezzük, és összekeverjük a mártással és a salátacsíkokkal.

Hozzávalók:
- 2 fej saláta
- 4 db paradicsom
- 10 dkg gomba párolva
- 4 db piros retek
- 15 dkg szőlő
- 2 db kemény tojás
- 1 db zöldpaprika
- 1 kanál ecet
- 1 kanál mustár
- 1 kiskanál cukor
- 4 kanál olaj
- sĂł

A közzététel dátuma: 2011-09-19



 30 

Összesen: 93 db




Magyar Ă©telek
Saláták


Látogatók száma: 718355