Magyar Ă©telek

Egyéb







Karalábésaláta

A karalábét meghámozzuk, megreszeljük, és citromlével meglocsoljuk. Egy fél tubus majonézt elkeverünk a kefirrel, egy kevés sóval, cukorral, ketchuppal, az apróra vágott zöldpetrezselyemmel, egy kevés bazsalikommal, pirospaprikával, sóval, törött borssal. Összekeverjük a karalábéval, szükség esetén még adunk hozzá citromlevet. A salátástálat kibéleljük levelére szedett, friss salátával, s ebben tálaljuk.

Hozzávalók:
- 5 db fiatal gyenge karalábé
- 1 db citrom
- 1/2 tubus majonéz
- 2 dl kefir
- 2 evőkanál ketchup
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 1 fej saláta
- só, cukor, bazsalikom, pirospaprika, törött bors

A közzététel dátuma: 2011-09-24



 36 

Összesen: 93 db




Magyar Ă©telek
Saláták


Látogatók száma: 701524