Magyar Ă©telek

Egyéb







Kertész saláta

A paradicsomot és a zöldpaprikát apró kockákra vágjuk, a vöröshagymát szintén. Összekeverjük a zúzott fokhagymával, majd az egészet leöntjük ecettel, egy csipet cukorral, sóval és törött borssal készült salátalével. Néhány óráig pihenni hagyjuk. Tálalás előtt a levet leszűrjük róla, és a salátát összekeverjük a ketchuppal elkevert kefirrel.

Hozzávalók:
- 2 db zöldpaprika
- 3 db paradicsom
- 2 fej hagyma
- 2-3 gerezd zĂşzott fokhagyma
- 2 dl kefir
- 2 kanál ketchup
- ecet, só, törött bors, cukor

A közzététel dátuma: 2011-09-27



 38 

Összesen: 93 db




Magyar Ă©telek
Saláták


Látogatók száma: 709793