Magyar Ă©telek

Egyéb







Kukoricás karfiolsaláta

A karfiolt rózsáira szedve sós vízben megfőzzük, elkeverjük a kukoricakonzervvel, a cikkekre vágott paradicsommal. A kefirt simára keverjük sóval, törött borssal, a majonézzel, a porcukorral, a finomra vágott zeller zölddel és a citromlével. A salátát jól elkeverjük, és néhány órán át hűtőszekrényben hűtjük.

Hozzávalók:
- 1 kg karfiol
- 50 dkg kukoricakonzerv
- 6 db paradicsom
- 2 dl kefir
- 2 tubus majonéz
- 1 kiskanál porcukor
- 1 csomó zeller zöld
- 1 kiskanál citromlé
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2011-09-30



 41 

Összesen: 93 db




Magyar Ă©telek
Saláták


Látogatók száma: 709800