Magyar Ă©telek

Egyéb







Márciusi saláta

A káposztát finomra vágjuk, a zellert lereszeljük, és besózzuk. Az uborkát vékonyan felszeleteljük. A zöld-babkonzervet tálba rakjuk, hozzáadjuk a kinyomkodott káposztát és zellert (egy ideig állni hagyjuk). Elkeverjük a Vegetával, olajjal, mustárral, uborkával, paprikával, almával, 1 nagy citrom levével, s a tetejét megszórjuk apróra vágott zöldpetrezselyemmel.

Hozzávalók:
- 50 dkg fejes káposzta
- 50 dkg zöldbab
- 5 db tojás
- 3 db savanyĂş uborka
- 20 dkg marinĂ­rozott paprika
- 1 db alma
- 1 db citrom
- 1 kanál olaj
- 1 evőkanál Vegeta
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- 1/2 db zellergumĂł
- 1 kiskanál mustár
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2011-10-02



 43 

Összesen: 93 db




Magyar Ă©telek
Saláták


Látogatók száma: 733055