|
Márciusi saláta
A káposztát finomra vágjuk, a
zellert lereszeljük, és besózzuk. Az uborkát vékonyan felszeleteljük. A
zöld-babkonzervet tálba rakjuk, hozzáadjuk a kinyomkodott káposztát és
zellert (egy ideig állni hagyjuk). Elkeverjük a Vegetával, olajjal,
mustárral, uborkával, paprikával, almával, 1 nagy citrom levével, s a
tetejét megszórjuk apróra vágott zöldpetrezselyemmel.
HozzávalĂłk: - 50 dkg fejes káposzta - 50 dkg zöldbab - 5 db tojás - 3 db savanyĂş uborka - 20 dkg marinĂrozott paprika - 1 db alma - 1 db citrom - 1 kanál olaj - 1 evĹ‘kanál Vegeta - 1 csokor zöldpetrezselyem - 1/2 db zellergumĂł - 1 kiskanál mustár - sĂł, bors
A közzététel dátuma: 2011-10-02
|
Összesen: 93 db
|
|
|
|