Magyar Ă©telek

Egyéb







Mustáros cékla

A főtt, hámozott céklát kockákra vágjuk, néhány óráig áztatjuk salátalében, hideg helyen. Szitán lecsurgatjuk, és tálba rakjuk. Egy tojássárgáját elkeverjük 1 evőkanál mustárral, hozzácsepegtetjük az olajat, teszünk bele cukrot, citromlevet, sót, tejfölt és jól elkeverjük. Hozzáadjuk a céklakockákat, és óvatosan elvegyítjük benne. Lehűtve tálaljuk.

Hozzávalók:
- 50 dkg cékla
- 1 db tojássárgája
- 1 evő kanál mustár
- 1 dl olaj
- 1 csipet cukor
- 1 dl tejföl
- 1 csipet sĂł
- néhány csepp citromlé

A közzététel dátuma: 2011-10-04



 45 

Összesen: 93 db




Magyar Ă©telek
Saláták


Látogatók száma: 708207