Magyar Ă©telek

Egyéb







Paradicsomos gombasaláta

A gombát megtisztítjuk és nagyobb kockákra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk, rátesszük a gombát, kicsit pirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsompürét, sót, borsot, babérlevelet, szerecsendiót, cukrot, citromlevet, és kis lángon puhára pároljuk. Hidegen apróra vagdalt főtt tojással, citrom szeletekkel tálaljuk.

Hozzávalók:
- 30 dkg gomba
- 1 fél fej vöröshagyma
- 1/2 dl olaj
- 3 dkg cukor
- 1/2 db citrom
- 1 dl paradicsompüré
- kevés szerecsendió
- só, törött bors, babérlevél

A közzététel dátuma: 2011-10-16



 57 

Összesen: 93 db




Magyar Ă©telek
Saláták


Látogatók száma: 725779