Magyar Ă©telek

Egyéb







Paradicsomos vitaminsaláta

Ecetes vizet forralunk, adunk hozzá sót, cukrot, olajat. Mikor a víz felforrt, 1 percre beledobjuk a vékonyra vagdalt káposztát. Szűrőkanállal kiszedjük és lecsöpögtetjük, majd egy tálra rakjuk. Savanyú uborkaszeletekkel és a már megfőzött, hasábokra vágott sárgarépával díszítjük. Nyáron karikára vágott zöldpaprikát (előzőleg szintén ecetes vízbe dobva), és sózott, borsozott paradicsomkarikákat teszünk hozzá.

Hozzávalók:
- 1 kis fej fehér káposzta
- 1 kis fej vörös káposzta
- 3-4 db savanyĂş uborka
- 1 szép nagy sárgarépa
- 1-2 kanál olaj
- nyáron zöldpaprika és paradicsom
- sĂł, cukor, ecet

A közzététel dátuma: 2011-10-19



 59 

Összesen: 93 db




Magyar Ă©telek
Saláták


Látogatók száma: 733793