Magyar Ă©telek

Egyéb







Parajsaláta

A parajt gondosan megmossuk, szárát letisztítjuk, a parajt megszárítjuk, majd metéltre vágjuk. A tojássárgákat az olajjal lassan, cseppenként kikeverjük. Hozzákeverjük a mustárt, a tejfölt, a megfelelő mennyiségű citromlevet, sót, borsot, metélo hagymát, zöldpetrezselymet, egy csipet porcukrot. Belekeverjük az apróra vágott kemény tojást, amelyből egy keveset hagyjunk a díszítéshez, és elkeverjük a vágott parajjal.

Hozzávalók:
- 60 dkg paraj
- 2 db tojássárgája
- 1 kanál mustár
- 1 kanál vágott metélőhagyma
- 2 db kemény tojás
- 2 dl tejföl
- 1 dl olaj
- 1 csipet porcukor.
- zöldpetrezselyem, citromlé, só, bors

A közzététel dátuma: 2011-10-20



 61 

Összesen: 93 db




Magyar Ă©telek
Saláták


Látogatók száma: 700722