Magyar Ă©telek

Egyéb







Póré saláta

A póréhagymát letisztítjuk, és egy centiméteres darabokra vágjuk, sós vízben 20 percig, fedő nélkül forraljuk. Kivesszük, levét alaposan lecsurgatjuk, és tálra téve az alábbi mártással öntjük le: a joghurtot elkeverjük az olajjal, a citrom levével, a finomra vágott snidlinggel (metélőhagymával), és egy csipet sóval, mustárral, cukorral ízesítjük. A póréhagymára öntjük, és egy fél óra múlva már fogyaszthatjuk is.

Hozzávalók:
- 2 db póréhagyma
- 2 dl joghurt
- 2 evőkanál olaj
- 1 db citrom leve
- 1 csomó metélőhagyma
- mustár, cukor, só

A közzététel dátuma: 2011-10-22



 63 

Összesen: 93 db




Magyar Ă©telek
Saláták


Látogatók száma: 701505