Magyar Ă©telek

Egyéb







Vitaminos zöldborsósaláta

A zöldborsót megpároljuk (lehet mirelit is), a burgonyát kockára vágjuk. A fejes salátát megmossuk, lecsurgatjuk és ujjnyi szélesre felvagdaljuk. A retket is megtisztítjuk, és legyaluljuk. Az egészet elkeverjük tartármártással.

Mártás: a tojássárgához állandó keverés mellett adagoljuk hozzá az olajat, majd egyenként a többi ízesítő anyagot.

Hozzávalók:
- 40 dkg zöldborsó
- 30 dkg főtt burgonya
- 2 fej saláta
- 1 csomĂł retek
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 1 kanál reszelt hagyma vagy metélőhagyma
- 1 db tojássárgája
- 1/2 dl olaj
- 1 dl tej
- 1 kanál mustár
- 1 dl fehérbor
- 1 dl tejföl
- citromlé, só, bors, cukor


A közzététel dátuma: 2011-11-15



 87 

Összesen: 93 db




Magyar Ă©telek
Saláták


Látogatók száma: 733728