Magyar Ă©telek

Egyéb







Zöldbabsaláta

A friss zöldbabot sós vízben megfőzzük, feldaraboljuk. Ha konzervből akarjuk készíteni, akkor öntsük le a levét, csak annyit hagyjunk meg rajta, amennyi éppen ellepi. Tegyük hozzá karikára vágott, előre besózott vöröshagymát, ráreszeljük a zellert, rátesszük a zöldpetrezselymet, zeller zöldet apróra vágva, friss citromfüvet, 1 citrom levét (egy kevés részlet héját is), a porcukrot, a mustárt. Összekeverjük, és jól lehűtjük. Tálalás előtt keverünk bele 1 kanál olajat is.

Hozzávalók:
- 50 dkg zöldbab (vagy konzervbab)
- 1 fej vöröshagyma
- 2 db zeller
- 1 nagy csomó zöldpetrezselyem
- 2 szál zeller zöld
- 1 db citrom leve
- 1 mokkáskanál cukor
- 1 kiskanál mustár
- 1 kanál olaj
- friss citromfű
- sĂł

A közzététel dátuma: 2011-11-18



 90 

Összesen: 93 db




Magyar Ă©telek
Saláták


Látogatók száma: 718577