Magyar Ă©telek

Egyéb







HĂşsos szelet

A zsemlĂ©ket paradicsomlĂ©ben megáztatjuk, majd szĂ©tmorzsoljuk. Ă–sszekeverjĂĽk a darált hĂşssal, 2 kanál sűrű, paradicsompĂĽrĂ©vel, a megtört Ă©s átszitált babĂ©rlevĂ©llel, kakukkfűvel, majoránnával, 3 tojással, a pirĂ­tott hagymával. A zsĂ­rt, a lisztet, egy tojással Ă©s annyi tejjel dolgozzuk össze, hogy lágy tĂ©sztánk legyen. KinyĂşjtjuk, kibĂ©lelĂĽnk vele egy Ĺ‘zgerincformát. BeletesszĂĽk a hĂşsos massza felĂ©t, rárakunk vĂ©kony szalonnaszeleteket, majd rásimĂ­tjuk a hĂşs másik felĂ©t. RátesszĂĽk a maradĂ©k tĂ©sztát, megszurkáljuk, Ă©s kb. 50—60 percig sĂĽtjĂĽk.

Hozzávalók:
- 25 dkg darált sertéshús
- 1 doboz paradicsompüré
- 2 db zsemle
- 1 kanál Vegeta
- 1 evőkanál pirított vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 3 db tojás
- 20 dkg liszt
- 1 db tojás
- 1 babérlevél
- 5 dkg szalonna
- 20 dkg zsĂ­r
- egy csipetnyi majoránna
- kakukkfű, só, törött bors, tej

A közzététel dátuma: 2011-12-06



 14 

Összesen: 30 db




Magyar Ă©telek
Sós sütemények


Látogatók száma: 708980