Magyar Ă©telek

Egyéb







Kolbászos lángos

Az Ă©lesztĹ‘t, langyos cukros tejben felfuttatjuk Ă©s kevĂ©s vĂ­zzel, sĂłval összedolgozva, viszonylag kemĂ©ny tĂ©sztát gyĂşrunk. Egy Ăłrán át meleg helyen kelni hagyjuk. Ezután 4 cipĂłt formálunk belĹ‘le, melyeket tányĂ©r nagyságĂş lappá nyĂşjtunk. A sĂĽtĹ‘lemezt jĂłl beolajozzuk, Ă©s ráhelyezzĂĽk a tĂ©sztalapokat. Mindegyikre karikázunk egy zöldpaprikát, nĂ©hány szelet vĂ©kony hagymakarikát Ă©s karikákra vágott paradicsomot. Elosztjuk a lapokra a karikákra vágott kolbászt, jĂłl meghintjĂĽk reszelt sajttal, Ă©s elĹ‘melegĂ­tett sĂĽtĹ‘ben 15—20 percig sĂĽtjĂĽk.

Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 1 dl tej
- 2 dkg élesztő
- 4 db zöldpaprika
- 1 db vöröshagyma
- 8 db paradicsom
- 15 dkg lángolt kolbász
- 10 dkg reszelt sajt
- olaj, sĂł

A közzététel dátuma: 2011-12-10



 18 

Összesen: 30 db




Magyar Ă©telek
Sós sütemények


Látogatók száma: 708808