Magyar Ă©telek

Egyéb







Sonkás táska

A lisztet, margarint, juhtúrót meg egy kevés sót összegyúrunk, és pihentetjük hűvös helyen vagy hűtőszekrényben. A füstölt húst megdaráljuk, teszünk bele 2 kanál tejfölt, borsot, és jól elkeverjük. A tésztát nagyon vékonyra nyújtjuk, kockára vágjuk, és minden kockára teszünk sonkás tölteléket. A széleket megkenjük tojássárgájával, majd paprikás tejjel, összehajtjuk, és olajozott tepsiben megsütjük.

Hozzávalók:
- 20 dkg juhtĂşrĂł
- 20 dkg margarin
- 20 dkg liszt
- 25 dkg füstölt sonka vagy tarja
- 10 dkg párizsi
- 2 evőkanál tejföl
- 2 db tojás
- 1 dl tej
- só, törött bors, pirospaprika

A közzététel dátuma: 2011-12-23



 6 

Összesen: 30 db




Magyar Ă©telek
Sós sütemények


Látogatók száma: 719234