Magyar ételek

Egyéb







T√∂lt√∂tt h√ļslep√©ny

A margarint a liszttel, a fŇĎtt, √°tt√∂rt burgony√°val, 1 toj√°ss√°rg√°j√°val, s√≥val meggy√ļrjuk. K√©t lapot ny√ļjtunk ki belŇĎle, √©s a k√∂vetkezŇĎ t√∂ltel√©ket tessz√ľk k√∂z√©. T√∂ltel√©k: a h√ļst megs√ľtj√ľk, megdar√°ljuk egy tejben √°ztatott zseml√©vel, adunk hozz√° s√≥t, egy eg√©sz toj√°st, t√∂r√∂tt borsot, petrezselyemz√∂ldet. A m√°sodik lapot a tetej√©re tessz√ľk, toj√°sfeh√©rj√©vel megkenj√ľk √©s megs√ľtj√ľk.

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 1 db toj√°s
- margarin √©s fŇĎtt burgonya, s√≥

Töltelék:
- 30 dkg h√ļs
- 1 db tejbe √°ztatott zsemle
- 1 db toj√°s
- só, bors, zöldpetrezselyem

A közzététel dátuma: 2011-12-26



 7 

Összesen: 30 db




Magyar ételek
S√≥s s√ľtem√©nyek


Látogatók száma: 708786