|
Dióval rakott tészta
A gyúrt tésztát metéltre vágva
kifĹ‘zzĂĽk, Ă©s meleg zsĂrra szedjĂĽk. ZsĂrral kikent tortaformát meghintĂĽnk
finom zsemlemorzsával, és belerakjuk soronként a metélt tésztát,
felváltva egy rĂ©teg barackĂzzel Ă©s egy rĂ©teg cukorral elkevert diĂłval.
Vigyázzunk, hogy legalul Ă©s legfölĂĽl tĂ©sztarĂ©teg legyen. ElĹ‘melegĂtett
sĂĽtĹ‘ben alsĂł takarĂ©klángon sĂĽtjĂĽk 20—25 percig.
HozzávalĂłk: - 35 dkg lisztbĹ‘l gyĂşrt tĂ©szta - 15 dkg barackĂz - 10 dkg darált diĂł - 5 dkg cukor - 3 dkg liszt
A közzététel dátuma: 2012-01-25
|
Összesen: 49 db
|
|
|
|