Magyar Ă©telek

Egyéb







Dióval rakott tészta

A gyĂşrt tĂ©sztát metĂ©ltre vágva kifĹ‘zzĂĽk, Ă©s meleg zsĂ­rra szedjĂĽk. ZsĂ­rral kikent tortaformát meghintĂĽnk finom zsemlemorzsával, Ă©s belerakjuk soronkĂ©nt a metĂ©lt tĂ©sztát, felváltva egy rĂ©teg barackĂ­zzel Ă©s egy rĂ©teg cukorral elkevert diĂłval. Vigyázzunk, hogy legalul Ă©s legfölĂĽl tĂ©sztarĂ©teg legyen. ElĹ‘melegĂ­tett sĂĽtĹ‘ben alsĂł takarĂ©klángon sĂĽtjĂĽk 20—25 percig.

Hozzávalók:
- 35 dkg lisztből gyúrt tészta
- 15 dkg barackĂ­z
- 10 dkg darált dió
- 5 dkg cukor
- 3 dkg liszt

A közzététel dátuma: 2012-01-25



 17 

Összesen: 49 db




Magyar Ă©telek
Meleg tészták


Látogatók száma: 708590