Magyar Ă©telek

Egyéb







Fahéjas túrókrokett

A főtt burgonyát összetörjük. A túrót villával nyomjuk szét. Összekeverjük a cukorral, a tojásokkal, a liszttel és a mazsolával. Egy csipet sóval és reszelt citromhéjjal ízesítjük. Összegyúrjuk a már kihűlt áttört burgonyával, 12 egyenlő részre osztjuk el, és bordaformára alakítjuk. Forró zsírban mindkét oldalukat aranysárgára sütjük. Fahéjas cukorral megszórva, melegen tálaljuk.

Hozzávalók:
- 75 dkg burgonya
- 50 dkg tehéntúró
- 8 dkg cukor
- 3 db tojás
- 10 dkg liszt
- 10 dkg mazsola
- reszelt citromhéj, só, zsír, fahéjas porcukor

A közzététel dátuma: 2012-01-27



 4 

Összesen: 49 db




Magyar Ă©telek
Meleg tészták


Látogatók száma: 708625