Magyar Ă©telek

Egyéb







HĂşsos burgonyakrokett

Maradék sültet vagy pörköltet apróra vágott zöldpetrezselyemmel összevegyítünk, összedolgozzuk az áttört burgonyával, sóval, borssal, ízesítjük, ha száraz volna, egy kis zsírt tehetünk bele. Hengert formálunk, ujjnyi szeletekre vágjuk, fehérrépából ujjnyi vastag darabokat teszünk a szeletek végébe a csontot jelképezve. Lisztben, tojásfehérjében, zsemlemorzsában megforgatva, bő zsiradékban kirántjuk.

Hozzávalók:
- 30 dkg hĂşs
- 30 dkg főtt burgonya
- só, bors, zöldpetrezselyem, fehérrépa
Bundázáshoz:
- liszt, tojásfehérje, zsemlemorzsa, zsír

A közzététel dátuma: 2012-01-31



 6 

Összesen: 49 db




Magyar Ă©telek
Meleg tészták


Látogatók száma: 718964