Magyar Ă©telek

Egyéb







Húsos legénybatyu

A lisztből és a hozzávalókból könnyű kelt tésztát készítünk. Kinyújtjuk, négyzet alakúra vágjuk, és a következőkben leírt masszával megtöltjük. A darált húst az apróra vágott tojással, hagymával, megpároljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a négyzetes tésztalapokba töltjük. Becsomagoljuk, és forró olajban kisütjük.

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- 1/2 dkg sĂł
- 2 dkg cukor
- 5 dkg vaj
- 2 dkg élesztő
- 5 dl tej
Töltelék:
- 20 dkg sertéshús
- 20 dkg marhahĂşs
- 15 dkg zsĂ­r
- 5 dkg hagyma
- 2 dkg sĂł
- 1 g bors
- 1 db tojás

A közzététel dátuma: 2012-02-01



 22 

Összesen: 49 db




Magyar Ă©telek
Meleg tészták


Látogatók száma: 708593