Magyar Ă©telek

Egyéb







Lekváros puffancs

A száraz tehéntúrót átpasszírozzuk, és keverőtálba tesszük. Adunk hozzá egy csipet sót, és a tojássárgákat. Jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét, megszórjuk 4 kávéskanál liszttel és összekeverjük. Zsírba mártogatott kanállal tükörtojás sütőben rakjuk, egy kevés zsírban mind a két felét piros-ropogósra sütjük. Kettőt-kettőt egy kevés lekvárral összeragasztunk, és vaníliás porcukorral megszórva forrón tálaljuk.

Hozzávalók:
- 20 dkg tĂşrĂł
- 4 db tojás
- 4 kávéskanál liszt
 - sĂł, zsĂ­r

A közzététel dátuma: 2012-02-23



 30 

Összesen: 49 db




Magyar Ă©telek
Meleg tészták


Látogatók száma: 702013