Magyar Ă©telek

Egyéb







TĂşrĂłgombĂłc

Az áttört tĂşrĂłt megszĂłrjuk bĂşzadarával, megsĂłzzuk, jĂłl eldolgozva hozzáadjuk a tojássárgákat, vĂ©gĂĽl a felvert tojásfehĂ©rjĂ©t. VĂ­zbe mártott kĂ©zzel gombĂłcot formálunk belĹ‘le, Ă©s forrásban levĹ‘ vĂ­zbe tesszĂĽk. Lefedve fĹ‘zzĂĽk kb. 10—15 percig. LeszűrjĂĽk, tálra tesszĂĽk, a tetejĂ©re pirĂ­tott morzsát hintĂĽnk, Ă©s tejföllel meglocsolva tálaljuk.

Hozzávalók:
- 50 dkg tĂşrĂł
- 7 dkg bĂşzadara
- 3 db tojás
- 10 dkg zsĂ­r
- 12 dkg morzsa
- 2 dl tejföl
- 2,5 dkg sĂł

A közzététel dátuma: 2012-03-05



 43 

Összesen: 49 db




Magyar Ă©telek
Meleg tészták


Látogatók száma: 701988